Hiihdon kehittämisilta Saarijärvellä 29.4.2016

19.4.2016

Perjantaina 29.4.2016 kello 18 alkaen järjestetään Saarijärvellä Kylpylähotelli Summasaaressa hiihdon kehittämisilta. Tilaisuuteen kutsutaan Keski-Suomen Hiihdon, Etelä-Pohjanmaan Hiihdon ja Keski-Pohjanmaan Hiihdon seurojen ja hiihtopiirien toimijoita. SHL:n puolesta tilaisuuteen osallistuu valmennuspäällikkö Eero Hietanen ja seurakehittäjä Henna Sivenius, jotka vastaavat myös illan ohjelmasta. Illan pääteemana on seurojen ja piirien valmennuksen kehittäminen.

Alla tilaisuuden isännän kutsu:

Tervehdys Saarijärveltä!

Vappu lähestyy, mutta sitä ennen tapaamme Saarijärvellä. Tilaisuus pidetään Kylpylähotelli Summassaressa, osoitteessa Summassaarentie 180. Kokoustilana on Summassaari 1 - kylpylärakennuksessa.

Kantomatkan päähän kokoustilasta on varattu kahvi ja lievä suolainen pala. Mikäli haluat viettää Vapun loistavassa ympäristössä, Summassaaressa on vielä vapaata majoitustilaa ja perjantai-iltana ”salin” puolella esiintyy Tiina Ruuska orkesterinsa Rosetten kanssa.  Siis hiihtopitoisen asian jälkeen voi toteuttaa hiihtoa parketilla, vapaalla tai perinteisellä tyylillä. www.summassaari.fi osoitteesta löydät lisäinfoa talosta ja menosta. Olette kaikki lämpimästi tervetulleita mukaan tapaamiseen.

Saarijärven Pullistus, Hiihtojaosto

Jukka Hietaniemi 0440241900

EP:n hiihdon osalta ilmoittautumiset janne.hakala@kurikka.fi tiistaihin 26.4 mennessä

Etelä-Pohjanmaan Hiihdosta ovat lähdössä ainakin Tero Mäki ja Janne Hakala.

Olkaamme yhteydessä yhteiskyytien jne. sopimiseksi.

 

Terv. Tero Mäki, Janne Hakala (050 3891800)